Is uw innovatie voldoende beschermd?

Ons team van hooggekwalificeerde, gepassioneerde, dynamische en ervaren octrooigemachtigden staat te popelen om u te helpen.

Octrooiaanvragen

Onze octrooigemachtigden vertegenwoordigen u bij het Europees Octrooibureau, de nationale bureaus van de Benelux-landen en de UKIPO. Wij dienen uw aanvraag in en volgen de procedure voor u op.

Octrooiopzoekingen

Om zeker te zijn dat uw uitvinding nog octrooieerbaar is, kan een voorafgaand onderzoek aangewezen zijn. Wij kunnen ook de geldigheid van octrooien van concurrenten onderzoeken, en de impact daarvan op uw bedrijf. IPLodge zal zorgen voor de juiste informatie.

Oppositie

Ons team van octrooigemachtigden heeft een uitzonderlijk palmares in oppositie en beroepen bij het Europees Octrooibureau.

Geschillen

Of u nu ontdekt dat een concurrent schaamteloos uw ideeën steelt of zelf wordt beschuldigd van inbreuken op intellectuele eigendomsrechten, de professionele steun van IPLodge is dan meer dan welkom.

Merken en tekening en modellen (designs)

IPLodge zorgt voor alle neerleggingsformaliteiten, controleert alle relevante deadlines en beheert de instandhoudingstaksen voor uw merken en tekeningen en modellen.

Overeenkomsten en transacties

IPLodge is expert in het onderhandelen van de juiste overeenkomsten voor de ontwikkeling en exploitatie van uw innovatie.